Kategóriák

Étkező

Főkategória >Étkező

Tavaszi hangulat az étkezőben

 

A tavasz közeledtével egyre türelmetlenebbül várjuk a hosszabb nappalokat, a napsütést, jólesik hallgatni a madarak csiripelését, jólesik érezni reggelente az ablakon át beszűrődő nap melegét. Teljesen más a hangulatunk akkor is, amikor úgy indulunk útnak hogy süt a nap. Nem esik rosszul kimenni a lakásból, szívesen megyünk olyankor bárhová. Amikor egy évszakváltás heteiben vagyunk, valahogy vágyódunk a lakáson/házon belül is valami változásra, valamire, ami megtöri a téli hetek, hónapok egyhangúságát, mondjuk egy olyan dekorációra mely a tavaszt idèzi, a tavasz hangulatát árasztja, hogy amikor ránézünk szinte halljuk a madárcsicsergést, a folyó vizének csobogását. Az ébredés időszaka a tavasz, amikor már olyan türelmetlenül várjuk hogy virágba boruljon a természet. Ezt az érzést, ill. a tavasz beköszöntét is segíthetjük előidézni Formaképeinkkel, átadni általuk azt a hangulatot, amit csak a természet tud adni egy napfényes délután a fák között sétálva. Tervező kollégáink a legkülönlegesebb formákat alkották meg ennek érdekében, hogy egészen biztosan megtalálja közöttük azt a Formaképet, amelyik a leginkább tükrözi egyéniségét, és amelyik a leginkább illik a lakása vagy irodája miliőjébe, színvilagába.


Sorrend:


prev
next

Formaképeink kategóriákba sorolását igyekeztünk a lehető legáttekinthetőbb módon elrendezni attól függetlenül, hogy elég sok a variációk száma ha már csak a formát is nézzük, hogy Ön mègis minél egyszerűbben ki tudja választani milyet szeretne, ill. ha még nincs konkrét elképzelése akkor is könnyebben ki tudja választani a többfajta forma és alapszín közül azt, amelyik aztán a leginkább illik majd a lakás miliőjébe, hangulatába, hogy általuk az otthona még otthonosabb legyen. Visszajelzések alapján Formaképeinkben a sokoldalúságot szeretik nagyon Vásárlóink. Hisz amellett hogy központi dekorációja a helyiségnek, nem mindennapi formavilágának köszönhetően nem "vész el" a helyiségben, nem " olvad bele olyan gyorsan " a környezetbe mint egy átlag formával rendelkező dekoráció, így még hetekkel a felhelyezés után is akaratlanul odatéved a tekintet, szinte vonzza azt, csak hosszabb idő után "szokja meg" a szemünk hogy ott van, még hetekkel a felhelyezés után is olyan érzetet kelt mintha csak tegnap dekoráltuk volna vele otthonunkat. És ez a lakás bármelyik helyiségére igaz. Amennyire részévé tud válni az adott helyiségnek, annyira ki is tud tűnni a formai adottságai miatt.

Grafikus kollégáink, akik a Formaképek nem mindennapi formavilágát álmodták és alkották meg egy olyan inspiráló környezetet kívántak létrehozni dekorációink által, ahol új ötletek születnek, ahol nagy tervek megvalósításának a lépéseit beszélik meg, ahol egy új vállalkozás ötlete fogalmazódik meg, ahol hatalmas lépések tervei szövődnek... Hisz csapatunk is ilyen környezetben dolgozik, ezáltal tele vagyunk rengeteg ötlettel, nagyon szeretünk alkotni, gondolkodni új terveken és látni ahogy megvalósul, hogy minnél kreatívabb közeget alkothassunk általuk, ahol talán még innovatívabb ötletek születnek!


Webáruház készítés