Kategóriák
Termék részletek


Falmatrica Anna

Falmatrica Anna
 • Falmatrica Anna
1 000 Ft
 • Babanév falmatricánk kitűnő választás abban az esetben, amennyiben nem sok dekorálandó falfelület áll rendelkezésre a babaszoba csinosításához, viszont azt a felületet szeretné olyan dekorációval díszíteni ami stílusában, színében, hangulatában harmonizál a gyerekszoba színével, bútoraival. Mi is lehetne tökéletesebb választás erre mint gyermeke/gyermekei neve. Grafikus kollégáink készséggel állnak rendelkezésére abban az esetben, amennyiben az adott dekorációval kapcsolatban módosítást szeretne kérni. Mivel lehetetlen a kínálatunkba minden egyes nevet minden lehetséges dekorációval bemutatni így egy, a megrendelése leadásakor a megjegyzés rovatban megadott kérés szerinti grafikai terv elkészítését az alapár tartalmaz, melyhez 3 dolgot kell csak megadnia:

  1, név;

  2, a falmatrica színe (egyszínű vagy színátmenetes);

  3, legyenek e a betűkön grafikai elemek (értjük ezalatt a gyermek kedvenc meséjének szereplőit, vagy egyszerűen csak olyan meseelemeket, mint pillangó, katica, labda..)

  A tervet elkészültekor a megrendelésben leadott e-mail címre elküldjük, majd a jóváhagyását követően kb 5 munkanapon belül feladásra kerül. Babanév falmatricáink prémium minőségű vinyl fóliából, gyönyörű élénk színű, bababarát festékkel készülnek. Felhelyezhetőek üvegre, tükörre, bútorra, tapétára, falra. A felhelyezés előtt a felület mindenképpen por- és zsírmentes legyen!

 • Cikkszám
  nevek-anna
Webáruház készítés