Kategóriák

Formakép informaciók

Formakép termékismertető

 

Az hogy megálmodtuk ezeket az új dekorációkat, lehetőségek tárházát nyitotta meg előttünk a lakásdekoráció világában. El is hozhattuk volna a vászonképek új generációját azonban mégsem ezt tettük, viszont tovább gondoltuk és valami teljesen újat alkottunk. Elsődleges célunk az volt, hogy a hagyományos, négyszög alakú elemek és a függesztett rögzítés ki legyen küszöbölve, hogy mindenképpen térjünk el ezektől a hagyományos formáktól. Ez olyannyira sikerült, hogy áruházunk nyitásával jelenleg 8 különböző formájú dekorációt tettünk elérhetővé egyenlőre! Természetesen folyamatosan dolgozunk az új terveken, új formákon hiszen rengeteg ötletünk és elképzelésünk van, folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat és bővítjük termékkörünket. A Formaképek ultra könnyű és mégis extra szilárd anyagból készülnek, így a rögzítésük tetszőleges szögekben kivitelezhető a falon. Minden egyes elem hátoldala öntapadós pontokkal van ellátva, melyek hordozóinak lehúzása után azonnal a falra nyomhatóak. Praktikus, gyors és tiszta munka a falra helyezés. A kis öntapadók kellően erősen tartják a faldekorációt. Tapasztalataink és visszajelzéseink alapján a képek eltávolításkor a ragacsok a falon maradnak, majd óvatosan lehúzva nyom nélkül eltávolíthatóak. Nyílván a fal vagy tapéta minősége is befolyásolja az eltávolítás minőségét ( egy sok sok év alatt milliószor átfestett tapétáról - főleg ha fűrészporos - vagy egy "vizes" falról nem valószínű hogy sérülés mentesen el lehet távolítani a dekorációt ) így erre garanciát nem tudunk vállalni.

A Formaképek nem ráfeszítéses technikával készülnek: digitális nyomtatással készült, vászon hatású nyomatot ragasztunk az alap formára. A ragasztásos kivitelnek köszönhetően nem vagyunk keretek közé korlátozva mint pl a vászonkép esetében és bármilyen formát meg tudunk valósítani. Ha pedig már a falra rögzített dekorációt nézzük, hasonló érzetünk van mintha vászonkép lenne a falon, mégis teljesen más! Az éleket ill. a hátoldalt elefántcsont színű, vizes bázisú festékkel kezeljük, majd száradás után kerülnek az öntapadók a Formakép hátoldalára. 


Formakép kategorizálása

 

Ahogy a kategóriákon belül is látható, a Formaképek kategorizálása elsősorban az  ajánlott helyiségek szerint történik. Az eligazodás könnyítése volt a célunk az elhelyezés szerinti kategorizálással, de megtalálhatóak olyan képek is pl. az étkező Formaképek között melyek egy kávézóba vagy akár cukrászdába is tökéletesen illenek. Mivel egy egyedülállóan új faldekoráció bevezetésén dolgozunk, ezért az érdeklődési kör és a visszajelzéseink is igencsak meg fogják meghatározni a későbbi dekorációink témáit.

A hálószobába illetve nappaliba ajánlott Formaképek külön forma szerint is kategorizálva vannak. Jelenleg 8 féle forma érhető el webáruházunkban. Természetesen rengeteg további ötletünk van mind a forma,  mind pedig az ábrázolás módja szerint is, így érdemes folyamatosan visszatérnie Hozzánk.

A további kategóriákban nem szedtük szét dekorációinkat forma szerint. Az étkező, a gyerekszoba, valamint az üzleti és iroda Formakép kategóriák alatt található dekorációk a formát illetően vegyesen találhatóak.

 

Formakép gyerekszobába

 

Egy gyermek életében nagy szerepet játszik a szobájának dekorációja, hisz ott tölti a legtöbb időt. Kutatások bizonyították, hogy az a közvetlen környezet amely körülvesz minket már egy csecsemőre is hatással vannak. Megalapozza a már nagyobb gyermek hangulatát és egy vidám, barátságos, dekoratív légkörben cseperedő gyermek nem lehet más csakis vidám, barátságos és kreatív. Ebben lehet nagy szerepe egy tökéletesen megválasztott faldekorációnak, melyet több különleges formában is igyekeztek grafikus munkatársaink "megálmodni", ezzel is segítve a gyermekek kreatív és vidám környezetben való cseperedését, nem mindegy tehát milyen dekorációt választunk gyermekünk szobájába.

 

Formakép irodába

 

Nem is gondolnánk, hogy irodánk dekorációja is milyen fontos ha a lègkör hangulatáról van szó. FGondoljunk csak bele! A legtöbben több időt töltenek a munkahelyükön mint otthon, mièrt lenne lènyegtelen hát ennek a helyisègnek a dekorációja, hangulata. Főleg a tavasz közeledtèvel, amikor a legszìvesebben a szabadba mennènk, akár utazni ahelyett, hogy dolgozni megyünk egy szürke, szìntelen irodába. Viszont egy ìzlèsesen, kreatívan berendezett, nyugalmat ès harmóniát árasztó vidám irodába szeret bemenni az alkalmazott és a főnök is arról nem is beszélve, hogy ha jól èrezzük magunkat az a munkánkon is abszolút meglátszik. Bizonyìtották ugyanis hogy a jó hangulatunk, közèrzetünk mellett a hatèkonyság növelèsèben is nagy segítség lehet egy kreatív dekoráció.

Apropó kreatív dekoráció: egy irodába tökéletesen megválasztott kép jótékony hatással van a munkatársak, ügyfeleink közèrzetère, teljesìtményére a sikeres együttműködés èrdekèben. Egy olyan faldekoráció azonban, ami már önmagában is a kreativitást sugározza olyan bizalmat kelt a betèrő ügyfeleinkben, hogy itt egy áltlagon felüli, profi szolgáltatást kap. Igaz ez a Formakèpekre, melyeket munkatársaink álmodtak meg, s amelyekkel reméljük hozzájárulunk az Ön sikereihez is!

 

Formakép feng shui

 

Megesik hogy kiválasztunk egy adott webáruházból egy nagyon szép képet, melyet hetek óta keresgéltük s végre megtaláltuk, rögzítjük a falra, szép szép de mégsem adja vissza azt a harmóniát és érzést amit vártunk. Hiszen egy olyan otthon ahol nincsenek rendben az energiák pesszimizmust, határozatlanságot, rossz hangulatot eredményezhet függetlenül attól, hogy valaki hisz e benne vagy sem.
Formaképeinknek ezzel az ősi, kínai térrendezési tudománnyal karöltve az is a célja, hogy a közvetlen környezetünk ahol a mindennapjainkat éljük és a legtöbbet tartózkodunk a sikert, a kreativitást, a nyugalmat árassza egy olyan közeget teremtve ezáltal, ahol szeretünk lenni, ahol akármennyi időt jólesik eltölteni. Hisz a Feng Shui bizonyos értelmezésben maga a környezet, melynek elsődleges célja egy adott közegben élők harmóniájának megteremtése a magánéletben, az egészségben és a karrierben egyaránt, hogy szabadon áramolhasson körülöttük a pozitív energia, majd ettől érezzük magunkat olyan jól egy ilyen közvetlen környezetben.

 

Formakép hálószobába

 

Tudvalevő hogy ahány féle hálószoba annyi féle hangulat. Ha valami, hát ez a hangulat igencsak meghatározza kedélyállapotunkat, hisz a napunk itt kezdjük majd este ide is térünk vissza. Mégis sokan (talán nem is szándékosan) túlságosan letisztult formák közé szorítják ezt a helyiséget, a fehér és a sötétszürke közötti árnyalatok dominálnak elsősorban, vagy sok esetben csakis. Ezt a monoton hangulatot tökéletesen meg lehet "törni" Formaképeink valamelyikével, nem feltétlenül színesben. Képeink jellemző tulajdonsága ugyanis - nem mindennapi formavilágának köszönhetően - hogy függetlenül a hálószoba hangulatától minden térnek ad egy pluszt, amitől jó belépni az adott helyiségbe. Sőt! Míg eddig a hálószoba főszereplője a franciaágy volt, hisz belépve akaratlanul is odatéved a szemünk, addig egy Formakép felhelyezése után ezt a szerepet a dekoráció veszi majd át. Garantáljuk!

 

Formakép étkezőbe

 

Az étkező fókuszpontja minden esetben az étkezőgarnitúra szokott lenni, hisz a közös étkezés - ha az még csak a vacsora is - a nap egyik legfontosabb része, így ennek a helyiségnek igencsak jár az egyedi dekoráció akár amerikai típusú, nappalival egybekötött konyáról, akár egy kis étkező sarokról van szó.

 

Webáruház készítés