Kategóriák

Gyakori kérdések

A Formakép olyan mint egy vászonkép?

Vászonkép? Nem! A vászonképek a dekorációs területen gyönyörűek és igen széles skálán mozognak mind formavilágukat, mind pedig elrendezésüket tekintve. A Formakép viszont sem a felhasznált anyaga tekintetében, sem a felhelyezése módjában, sem pedig látványra nem hasonlít egyáltalán a vászonképre. Vásárlóink visszajelzései alapján már a falra helyezést követően teljesen más érzést kelt mint a vászonkép, amit leginkább a nem mindennapi formájuk tesz lehetővé, köszönhető kreatív és szorgalmas tervező csapatunk kitartó munkájának, akik forradalmasították a faldekorációs piacot egy teljesen új, vászonképhez picit hasonló mégis teljesen más faldekorációval. Célul tűzték ki hogy azoknak a Vásárlóknak terveznek és készítenek dekorációt akik szívesen szépítenék otthonuk különböző helyiségeit vászonképpel mondjuk, de közben mégis valami egyedit, különlegeset keresnek, ami visszaadja picit a kreatív személyiségüket egy dekoratív közeget teremtve ezáltal. Nos a türelem és tervező csapatunk kitartó munkája meghozta gyümölcsét. Úgy érezzük sikerült valami teljesen újat alkotniuk a vászonképek mellett a dekorációs piacon, amik segítenek abban, hogy otthonuk valódi otthon érzését keltse, ne pedig csak egy gyönyörűen berendezett kirakat lakásét. Ennek tökéletes eszköze egy vászonkép, még tökéletesebb egy egyedi formavilággal rendelkező Formakép.

 

- Felhelyezhető e fűrészporos tapétára?

Igen, felhelyezhető. A Formakép hátoldalán található rögzítő szalag kiemelkedő tapadó erővel rendelkezik, így lehetővé teszi a fűrészporos tapétára való felhelyezést is. Sőt! Hogy egyenetlen falfelületeken is tökéletesen megálljon a dekoráció, a csomag tartalmaz a ragasztószalagokon túl szögeket is!

 

- Hogyan találom meg a keresett terméket?

Használja a főmenüt: "Hálószoba, nappali Formakép", "Étkező Formakép", "Gyerekszoba Formakép" vagy "Üzlet és iroda Formakép".

- Valóban bármelyik dekorációt elkészítik amelyiket kiválasztom?

Természetesen igen. Csak olyan dekorációkat töltünk fel a webshopunkba, amelyeket pár nem alatt el tudunk készíteni.

- Van e vàsàrlàsi minimum?

Nincs vásárlási minimum! Végösszegtől és mennyiségtől függetlenül adhatja le rendelését webáruházunkban bármelyik dekorációra, azt Mi maximális odaadással teljesítjük.

 

- Szükséges e a regisztráció a vásárláshoz?

Nem szükséges. Nálunk regisztráció nélkül is leadhatja rendelését.

 

- Lehetséges e a személyes átvétel?

Nem lehetséges! Formaképeinket kizárólag webáruházunkon keresztül, csomagküldés útján vásárolhatja meg.

 

- Nem kaptam e-mailt a megrendelés állapotáról!?

Olyan nem lehet! A megrendeléseket maximum 24 órán belül feldolgozzuk, rögzítjük, majd a Vásárlónak egy tájékoztató e-mail küldünk a megrendelése részletes adatairól, a szállítási határidő megjelölésével.

 

- A megrendelèsem hogyan módosíthatom, vagy törölhetem?

Amennyiben meggondolta magát és mégsem azt a Formaképet szeretné amit megvásárolt, vagy a darabszámon vàlzoztatna, esetleg aktualitását vesztette a vásárlás ìgy törölné megrendelèsèt, abban az esetben csak írnia kell Nekünk egy e-mailt és mi változtatunk is a rendelése státuszán.

 

- A megrendelésem milyen állapotban van?

A Formaképek minden esetben megrendelésre készülnek, ennek oka a folyamatosan frissülő termékkínálat. Így csomagolásra és szállításra csak az elkészítést követően kerül sor, melynek idejét a tájékoztató e-mail tartalmaz, amit a megrendelését követő órákban küldünk Önnek.

 

- Hogyan fizethetek?

Webshopunkban fizethet előre utalással vagy utánvéttel.

Webáruház készítés