Kategóriák

Gyerekszoba

Főkategória >Gyerekszoba

Minden már nagyobbacska gyermek álma egy általa kedvelt mese, mesehős, rajz a szobája falára képként vagy matricaként. De szülőként a még csecsemő babánk kis sarkát, falát az ágya fölött (amennyiben a szülői szobában alszik), szobáját is már nagy lelkesedéssel dekoráljuk vaszonképpel, matricával, hisz a babavàrásnak ezek az egyik legszebb, legizgalmasabb percei, órái amikor pici babánk érkezésére készülünk. Formaképeink segítségével a még csecsemő babánk szobájába ugyanúgy megtaláljuk az odaillő, formáiból adódóan kreatív dekorációt mint nagylányunk vagy nagyfiúnk szobájába. Ha pedig már nagyobbacska gyermekről van szó, szülőnek és gyermekének egyaránt kellemes, együtt "mi idő" már a dekoráció felhelyezése is, a jó hangulatban telt közös munka és a végeredményt látva a sikerélmény mindenképpen egy kellemes délután nekünk és gyermekünknek egyaránt.


Sorrend:

 

prev
12
next

Formaképeink kategóriákba sorolását igyekeztünk a lehető legáttekinthetőbb módon elrendezni attól függetlenül, hogy elég sok a variációk száma ha már csak a formát is nézzük, hogy Ön mègis minél egyszerűbben ki tudja választani milyet szeretne, ill. ha még nincs konkrét elképzelése akkor is könnyebben ki tudja választani a többfajta forma és alapszín közül azt, amelyik aztán a leginkább illik majd a lakás miliőjébe, hangulatába, hogy általuk az otthona még otthonosabb legyen. Visszajelzések alapján Formaképeinkben a sokoldalúságot szeretik nagyon Vásárlóink. Hisz amellett hogy központi dekorációja a helyiségnek, nem mindennapi formavilágának köszönhetően nem "vész el" a helyiségben, nem " olvad bele olyan gyorsan " a környezetbe mint egy átlag formával rendelkező dekoráció, így még hetekkel a felhelyezés után is akaratlanul odatéved a tekintet, szinte vonzza azt, csak hosszabb idő után "szokja meg" a szemünk hogy ott van, még hetekkel a felhelyezés után is olyan érzetet kelt mintha csak tegnap dekoráltuk volna vele otthonunkat. És ez a lakás bármelyik helyiségére igaz. Amennyire részévé tud válni az adott helyiségnek, annyira ki is tud tűnni a formai adottságai miatt.

Grafikus kollégáink, akik a Formaképek nem mindennapi formavilágát álmodták és alkották meg egy olyan inspiráló környezetet kívántak létrehozni dekorációink által, ahol új ötletek születnek, ahol nagy tervek megvalósításának a lépéseit beszélik meg, ahol egy új vállalkozás ötlete fogalmazódik meg, ahol hatalmas lépések tervei szövődnek... Hisz csapatunk is ilyen környezetben dolgozik, ezáltal tele vagyunk rengeteg ötlettel, nagyon szeretünk alkotni, gondolkodni új terveken és látni ahogy megvalósul, hogy minnél kreatívabb közeget alkothassunk általuk, ahol talán még innovatívabb ötletek születnek!


Webáruház készítés