Kategóriák

Hálószoba, nappali Formakép

Főkategória >Hálószoba, nappali Formakép

Különleges formák a lakásban

 

Az emberek egy bizonyos része nem szereti ha dekoráció van a lakásában a falon, sokkal inkább a sima, egyszínű, díszítetlen falfelületeket szeretik. Formaképeinket azonban azoknak az embereknek tervezzük és készítjük, akik a nem megszokottat, a különlegeset, a figyelmet oda szegezőt, az egyedit szeretik vagyis azokat a dekorációkat, amik valamely tulajdonságuk miatt (szín, forma, méret, egyedi technika, bizonyos geometriai alakzatok) már az első pillanatban odaszegezik a figyelmet, vagy éppen hogy elterelik a figyelmet valamiről, mégis abszolút az őt körülvevő környezet része a dekoráció, így alkotva meg egy harmonikus, nyugodt, dekoratív környezetet. Különlegessége meg ezeknek a dekorációknak, hogy egyben, ill. külön is egy egészet alkotnak. Mit is értünk ez alatt? Dekorációink több elemből állnak, legalább háromból. Így ha pl. három darabból állnak, akkor a kép témája állhat 1 db 3 részes képből, 3 db azonos témájú képből, de 3 db sarkosan ellentétes képből is. Ezt mindenkinek az egyéni ízlése határozza meg ill. az, hogy hogyan illik a környezetbe a Formakép. Ami biztos és garantálni tudjuk, hogy akinek a mindennapok egy mókuskerékben telnek és nagyon szívesen kilépne ebből akár csak pár órára, annak az esti otthon töltött órák, vagy a hétvége napjai az abszolút kikapcsolódásról fognak szólni ha a lakás dekorációjának egy hangulatban odaillő Formaképet választ.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Formaképeink kategóriákba sorolását igyekeztünk a lehető legáttekinthetőbb módon elrendezni attól függetlenül, hogy elég sok a variációk száma ha már csak a formát is nézzük, hogy Ön mègis minél egyszerűbben ki tudja választani milyet szeretne, ill. ha még nincs konkrét elképzelése akkor is könnyebben ki tudja választani a többfajta forma és alapszín közül azt, amelyik aztán a leginkább illik majd a lakás miliőjébe, hangulatába, hogy általuk az otthona még otthonosabb legyen. Visszajelzések alapján Formaképeinkben a sokoldalúságot szeretik nagyon Vásárlóink. Hisz amellett hogy központi dekorációja a helyiségnek, nem mindennapi formavilágának köszönhetően nem "vész el" a helyiségben, nem " olvad bele olyan gyorsan " a környezetbe mint egy átlag formával rendelkező dekoráció, így még hetekkel a felhelyezés után is akaratlanul odatéved a tekintet, szinte vonzza azt, csak hosszabb idő után "szokja meg" a szemünk hogy ott van, még hetekkel a felhelyezés után is olyan érzetet kelt mintha csak tegnap dekoráltuk volna vele otthonunkat. És ez a lakás bármelyik helyiségére igaz. Amennyire részévé tud válni az adott helyiségnek, annyira ki is tud tűnni a formai adottságai miatt.

Grafikus kollégáink, akik a Formaképek nem mindennapi formavilágát álmodták és alkották meg egy olyan inspiráló környezetet kívántak létrehozni dekorációink által, ahol új ötletek születnek, ahol nagy tervek megvalósításának a lépéseit beszélik meg, ahol egy új vállalkozás ötlete fogalmazódik meg, ahol hatalmas lépések tervei szövődnek... Hisz csapatunk is ilyen környezetben dolgozik, ezáltal tele vagyunk rengeteg ötlettel, nagyon szeretünk alkotni, gondolkodni új terveken és látni ahogy megvalósul, hogy minnél kreatívabb közeget alkothassunk általuk, ahol talán még innovatívabb ötletek születnek!


Webáruház készítés