Megrendelés folyamata

Megrendelés, elkészítés, Formakép átvétele

Megrendelés

 

A rendelés véglegesítését követően a formaképek kivitelezéséért felelős kollégák következnek. A várható elkészítési idő kb 7 munkanap. Feladásra heti két alkalommal kerül sor. Képeink elkészítése környezetbarát anyagok felhasználásával történik. Jelenleg minden termékünk a termékkategóriákban feltűntetett formában és méretben kapható, viszont hamarosan újabb méretváltozatok és formák is elérhetővé válnak. Az elkészült termékek gondos csomagolás után kerülnek feladásra.

Folyamatosan azon dolgozik csapatunk, hogy egyedi otthont varázsoljuk Önnek olyan dekorációval, melyet máshol keresve sem talál. Így ha valami különlegeset szeretne, legyen Ön is...

képünkre formálva! 

 

A csomag tartalma

A kicsomagolást követően a nikecellel kipárnázott formaképet találja, valamint egy vázlatos felhelyezési rajzot. A képek hátoldalai öntapadós rögzítőkkel vannak ellátva, melyek egyszerű, tiszta és pormentes felrakást biztosítanak. Amennyiben a későbbiekben úgy döntene, hogy szeretné áthelyezni a faldekorációt, úgy arra is lehetőséget biztosítunk. A csomag tartalmaz ugyanis egy további rögzítésre való öntapadós rögzítőt. Tapasztalataink és visszajelzéseink alapján jó minőségű, száraz falfelületről nyom nélkül eltávolíthatóak az öntapadók.

 

Felhelyezési segédlet

A formakép kibontása után vessen egy pillantást a mellékelt felhelyezési útmutatóra. Mielőtt az elemek hátoldalán lévő rögzítökről eltávolítaná a papírt javasoljuk, hogy a padlón rakja össze a formaképet, így át fogja látni miként fog a falon mutatni. Érdemes azokkal a forma elemekkel kezdeni a ragasztást, melyek valamilyen támpontot nyújtanak. Gondolunk itt például elsődlegesen a nagyobb elemek ragasztására, illetve ha vízszíntes ábrázolás van az adott elemeken, akkor nyílván a falon is vízszintben kell maradnia. Az elemek közötti távolságok arányát egyrészt az útmutatón láthatja, másrészt a formakép ábrázolása fogja adni. Miután viszonyításként összeillesztette a képet, válassza ki az első formát melyet rögzíteni fog a falon. Távolítsa el az elem hátoldaláról az öntapadók védőpapírjait, majd nyomja tenyérrel erősen a falra. A következő elemeknél is ugyanígy járjon el, az arányok és az ábrázolt minta figyelembevételével. Érdemes az első formaelem felrakása után a további elemeket a helyükre próbálni, esetleg ceruzával megpontozni a falon a pontos helyüket, még a ragacsvédők eltávolítása előtt. Minimális szemmértékkel néhány perc alatt felhelyezhetőek formaképeink.

Összefoglalva: 

  • vessen egy pillantást a felrakási útmutatóra
  • rakja össze a formaképet, így látható hogyan is fog ábrázolni
  • vegye figyelembe az arányokat és a mintázatot
  • válassza ki az első felhelyezendő formát, amely támpontot fog adni
  • rögzítse az első elemet a falra
  • a többi elemet ragasztás előtt próbálja a helyére és ha szükséges jelöljön
Webáruház készítés