Kategóriák

Segítség

Segítség

 

Formakép kiválasztása az alábbi szempontok figyelembe vételével:

A lakásához illő ideális dekoráció kiválasztása előtt mérlegeljen, hogy mekkora szabad falfelületre szeretne Formaképet helyezni. Képeink akkor mutatnak leginkább, ha maximum az üres falfelület háromnegyedét töltik ki. Persze ez visszafelé is igaz és nagy falfelületre sem ajánlunk aránytalanul kisméretű faldekorációt.

Jelenlegi termékeink méretei a legnagyobbtól:

Kerekített vászonkép jellegű Formakép 210x100 cm
Szögletes vászonkép jellegű Formakép 170x87 cm
Háromszög alakú Formakép 120x55 cm
Csillag alakú Formakép 120x50 cm
Hatszög alakú Formakép 118x55 cm
Négyszög alakú Formakép 115x65 cm
Kerekített négyszög alakú Formakép 110x69 cm
Kör alakú Formakép 110x61 cm

A képeink méreteit tekintve elmondható, hogy a két vászonkép hatású Formakép kivételével átlagos nagyságú helyiségekbe (5x5 m) mindegyik faldekoráció kétség kívül mutatós. Míg a két nagyobb termékünk nagyobb méretű nappalik lakásdekorációs igényeit elégítheti ki. Nyílván elsődlegesen nem a méret fogja meghatározni, hogy melyik képpel szeretné lakását díszíteni, de úgy gondoljuk, hogy fontos szempontként szolgálhat.

Az elhelyezés szerinti kategorizálást azért gondoljuk előnyösnek, mert pl. a hálószoba és nappali Formaképek kategóriában egyben, egy helyen találja meg az oda illő képeket. Továbbá ha kizárólag egy virágos kategóriában keresgélne, annak a lehetőségét is elveszítené, hogy más témájú dekoráció is elnyerje tetszését. Előfordulnak olyan termékek is, melyeket mondjuk étkező kategóriába soroltunk, de akár egy kávézó falát is díszíthetik. Persze ez több kategóriára is vonatkozik, így mielőtt végleges döntést hozna tekintse meg valamennyi Formaképünket.

Webáruház készítés