Kategóriák

Formakép termékismertető

Formaképeink megálmodása lehetőségek tárházát nyitotta meg a lakásdekoráció világában. El is hozhattuk volna a vászonképek új generációját azonban mégsem ezt tettük, viszont tovább gondoltuk és valami teljesen újat alkottunk. Elsődleges célunk az volt, hogy a hagyományos négyszög alakú elemek és a függesztett rögzítés ki legyen küszöbölve. Ez olyannyira sikerült, hogy áruházunk nyitásával jelenleg 8 különböző formájú formaképet tettünk elérhetővé. Természetesen folyamatosan dolgozunk az új terveken, új formákon hiszen rengeteg ötletünk és elképzelésünk van, fejlesztjük kínálatunkat és bővítjük termékkörünket. A formaképek ultra könnyű és mégis extra szilárd anyagból készülnek, így a rögzítésük tetszőleges szögekben kivitelezhető a falon. Minden egyes elem hátoldala öntapadós pontokkal van ellátva melyek hordozóinak lehúzása után azonnal a falra nyomhatóak. Praktikus, gyors és tiszta munka a falra helyezés. A kis öntapadók kellően erősen tartják a falon a dekorációt. Tapasztalataink és visszajelzéseink alapján a képek eltávolításkor a ragacsok a falon maradnak, majd óvatosan lekaparva nyom nélkül eltávolíthatóak. Nyílván a fal minősége is befolyásolja az eltávolítás minőségét, így erre garanciát nem tudunk vállalni.

Ahogy a képen is látható, formaképeink nem ráfeszítéses technikával készülnek. Digitális nyomtatással készült vászon hatású nyomatot ragasztunk az alap formára. A ragasztásos kivitelnek köszönhetően nem vagyunk keretek közé korlátozva mint a vászonképek esetében és bármilyen formát meg tudunk valósítani. Ha pedig már a falra rögzített képet nézzük, 

hasonló érzetünk lehet mintha vászonkép lenne fönt. Szóval nem is kérdés, hogy összehasonlítva mind megjelenés, esztétika és praktikusság szempontjából formaképeink magasabb színvonalat képviselnek. Az éleket ill. a hátoldalt elefánt csont színű vízes bázisú festékkel kezeljük. Ezután kerülnek az öntapadók a képek hátoldalára. Az éleket ill. a hátoldalt elefánt csont színű vízes bázisú festékkel kezeljük. Ezután kerülnek az öntapadók a képek hátoldalára.

 

 

Webáruház készítés